موکادیزاین
موکادیزاین PRO

دیزاین جدید دفتر مرکزی یوتیوب در کالیفرنیا

شرکت طراحی والریو دوالت ترین (Valerio Dewalt Train) به تازگی یک لابی جدید برای دفتر مرکزی یوتیوب در کالیفرنیا طراحی کرده است. ساختمان قبلی نمایانگر خلاقیت یوتیوب و کاربران آن نبود، بنابراین ایده ایجاد یک دیوار ویدیویی در امتداد لابی جالب به نظر می‌رسید. چالش پروژه این بود که با توجه به سرعت تغییرات تکنولوژی، فضای طراحی شده به زودی منسوخ نشود.

امروزه تکنولوژی با زندگی روزمره ما ادغام شده و شرکت والریو دوالت ترین قصد داشت همین احساس را در طراحی خود لحاظ کند. آنها به جای استفاده از نمایشگری با وضوح بالا که به صورت مجزا در فضای لابی نصب می‌شود، از نمایشگری با پیکسل‌های بزرگ و مجزا استفاده کردند که تمام سطح دیوار را پوشش داده و بیشتر به اثری هنری شبیه است.

 

دیوار جنوبی دفتر مرکزی یوتیوب از کف تا سقف با LED پوشیده شده و با فاصله چند سانتیمتر از آن لایه‌ای از جنس پارچه نرم آکوستیک قرار دارد. این لایه، نور را تا حدی جذب می‌کند، در نتیجه ویدئویی که نمایش داده می‌شود حالتی محو و انتزاعی دارد.

دفتر مرکزی یوتیوب

این پارچه آکوستیک نه تنها صدای محیط لابی را بهبود می‌دهد بلکه هنگام لمس شدن، حسی گرم و آرامش‌دهنده را منتقل می‌کند.

برای تشویق مراجعه‌کنندگان و بازدیدکنندگان به تعامل با این صفحه دیجیتال، تیم طراحی پنل‌هایی را در نقاط مختلف لابی نصب کرده‌اند. هرکدام از پنل‌ها نشان‌دهنده یکی از ارزش‌های اصلی یوتیوب است. ایستادن روی هرکدام از آنها موجب واکنش نمایشگرِ روی دیوار می‌شود.

دفتر مرکزی یوتیوب

دکمه قرمز رنگِ مشهور یوتیوب، در مرکز دیوار و در قالب چراغ نئون نصب شده و خودنمایی می‌کند. بازتاب نور آن روی صفحه براقِ مشکی رنگِ پشتِ قسمت پذیرش که حاوی لوگوی یوتیوب است، مشاهده می‌شود.

لابی دفتر مرکزی یوتیوب، درست مانند پلتفرم آنلاین آن، به منظور ترغیبِ افراد به نوآوری، کنجکاوی و اکتشاف طراحی شده و کارکنان و تولیدکنندگان محتوای این پلتفرم، از خلاقیت به کار رفته در طراحی خشنودند.

در ادامه، تصاویر بیشتری از این دیزاین زیبا و هوشمندانه را مشاهده می‌کنید:

 

منبع: dexigner

0 0 vote
به این مطلب امتیاز بدهید.
از طریق ایمیل به من اطلاع بده:
اطلاع از
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
مشاهده همه نظرات